ORANJE » Nieuws » Anjeractie 2021

Anjeractie 2021

  • Geplaatst op: 26 mei 2021

Van 28 mei t/m 5 juni doet CMV Oranje Grootegast mee aan de jaarlijkse Anjeractie van het Prins Bernhard Cultuurfonds. In totaal collecteren 1182 organisatie in het hele land om geld op te halen voor lokale cultuur en natuur. De collecte is dit jaar voor de tweede keer digitaal. Middels een QR code, die via WhatsApp, mail en social media verspreid zal worden, kunt u een donatie doen voor onze vereniging. De opbrengst van de actie zal in zijn geheel ten goede komen aan CMV Oranje Grootegast.
Met de opbrengst van deze actie kunnen wij een nieuwe flight-case (opbergkist) voor het slagwerk bekostigen zodat dit op een veilige manier vervoerd kan worden.

Het Prins Bernhard Cultuurfonds organiseert al sinds 1946 de Anjeractie, het is de oudste collecte van Nederland. Vorig jaar is de actie voor het eerst digitaal georganiseerd: geen collectanten met collectebussen meer langs de deur. Dit is veiliger voor de collectant én makkelijker voor de organisatie. Omdat er nog steeds grote noodzaak is om lokale cultuurorganisaties te steunen zal het Cultuurfonds de volledige opbrengst aan de organisaties die collecteren teruggeven.

Via onderstaande QR code of link kunt u een donatie doen:
https://cultuurfonds.gift/c/collecte?p=44238275