ORANJE » Nieuws » Mooi resultaat tijdens het voorjaarsconcours in Drachten

Mooi resultaat tijdens het voorjaarsconcours in Drachten

  • Geplaatst op: 11 maart 2018

Een mooie avond gisteren in De Lawei tijdens het concertconcours van de OMF! Niet alleen het publiek, muzikanten en dirigent hebben genoten van de mooie muziek, ook de jury kon de uitvoering van het programma waarderen.

Het inspeelwerk, Verso Libre van Arend Gerds, werd beoordeeld met gemiddeld 93 punten, daarmee mocht Oranje de beker voor het inspeelwerk van de hogere divisies mee naar Grootegast nemen!
Het grote werk, Vita Aeterna van Alexander Comitas, werd met een gemiddelde score van 93,87 punten zeer goed ontvangen door de jury.
De rest van het programma, Abendlied, Michelangelo 70 en I shall love but Thee werd beoordeeld met een gemiddelde score van 93,67 punten. Met heel veel dank aan Francesca Pusceddu (sopraan) en Wendy Rijken (harp) voor hun medewerking aan het laatste stuk!

Met een gemiddelde eindscore van 93.75 punten en maar liefst 4x een 10 (!) van de jury voor de muzikale uitvoering van het programma hebben orkest en dirigent het laatste concours samen op een fantastische manier afgesloten!

CMV Oranje Grootegast, 10 maart 2018, De Lawei Drachten