ORANJE » Nieuws » Oranje wil u bedanken!

Oranje wil u bedanken!

  • Geplaatst op: 15 december 2013

Ook dit voor Oranje zeer roerige jaar loopt alweer ten einde. Onze jeugd heeft zich goed gepresenteerd op o.a. het jeugdorkestenfestival en ook het A-orkest heeft niet stil gezeten dit jaar. Met een eigen compositie naar Kerkrade, een promotie naar de 1e divisie fanfare. Kortom, Oranje kan terug zien op een succesvol jaar.

Bovenstaande was uiteraard niet mogelijk door de steun die wij hebben gehad van alle inwoners van Grootegast en volgers van Oranje. Leden en dirigenten van Oranje willen dan ook iedereen bedanken die ons heeft gesteund in de vorm van oud papier eens in de maand, de rollade- en donateursactie of op andere wijze. Ook onze “Vrienden van Oranje” zijn wij erg dankbaar voor hun ondersteuning.

De komende dagen kunt de leden van het B- en C orkest nog weer horen tijdens de kerstzangavond op 22 december in de Goede Herderkerk. Leden van het A-orkest heten u welkom bij de ingang van de Goede Herderkerk voorafgaand aan de kerstnachtdienst, en uiteraard op kerstochtend op de ronde door Grootegast.

Zondag 12 januari hopen wij u te kunnen begroeten tijdens ons Nieuwjaarskoffieconcert in de schaapskooi na afloop van de ochtenddienst (om 11.00 uur) waarmee wij u door middel van een mooi muzikaal programma veel heil en zegen voor het nieuwe jaar willen wensen.

Alle leden en dirigenten van Oranje wensen u fijne feestdagen en toch vooral een mooi muzikaal 2014.